Brevetul de invenție conferă titularului său un drept exclusiv de exploatare a invenției pe întreaga sa durată.

 

Înregistrare invențiilor și obținerea brevetelor de invenții

Înregistrarea unei invenții sub formă de brevet vă asigură drepturi exlusive asupra acesteia și vă oferă protecție în situatia în care altcineva dorește să se folosească în orice mod de aceasta, sau încearca să o înregistreze în nume propriu pentru a avea parte de aceași protecție ca dumneavoastră.

Înregistrarea unui brevet de invenție este posibilă doar dacă acesta este nou, implică o activitate inventivă și poate fi reprodusă cu ușurință de către o persoană cu pregatire în domeniul respectiv.

Noi vă oferim suport pe întregul proces al procedurii de înregistrare:

Întocmim în prealabil raportul de cercetare privind invențiile deja înregistrate pentru a vă scuti de cheltuieli inutile;
Întocmim cererea de brevet în concordanță cu normele în vigoare;
Dacă in urma cererii formulate de noi, în numele dumneavoastră, un terț se opune înregistrării brevetului de invenție, noi formulam întampinare la cererea de revocare respectivă astfel încât înregistrarea să fie îndeplinită cu succes. În situația în care considerăm că cererea de revocare este pertinentă și întâmpinarea nu ar avea succes, vă vom comunica acest lucru din timp scutindu-vă de cheltuieli inutile;
Vă putem apăra drepturile prin combaterea motivelor cererilor de revocare formulate de către terți bazându-ne pe o vastă experiență în domeniu;
Putem să vă reprezentăm și în fața instanțelor de judecată pentru anularea unor brevete care vă încalcă drepturile sau pentru obținerea de despăgubiri.

Echipa noastră de consilieri în proprietate industrială și avocați profesionisti se va ocupa în totalitate de cererea dumneavoastră și o vor supraveghea pe toată durata procedurii, informându-vă periodic despre fiecare stadiu al ei.

 

De ce să apelați la serviciile noastre?

Pentru că fiecare stagiu al procedurii de obținere al brevetului de invenție costă iar dumneavoastră, apelând la serviciile noastre, puteți minimiza aceste costuri.

  • Noi vă putem sfătui în prealabil dacă cererea dumneavoastră va fi soluționată cu succes sau nu;
  • Vă putem scuti în prealabil de cheltuieli inutile prin întocmirea raportului de documentare;
  • Vă putem proteja drepturile exclusive asupra brevetului prin monitorizarea buletinului în care se publică noile invenții depuse spre brevetare, pentru a putea formula cereri de revocare;
  • Vă putem apăra drepturile prin combaterea cererilor de revocare, formulate de către alte parți, bazându-ne pe o vastă experiență în domeniu.

 

Doriți o ofertă pentru serviciile menționate mai sus? Vă rugăm să completați formularul și în maximum 30 min o să primiți o ofertă.

Call Now ButtonContact Nomenius