Respectăm timpul, banii și cerințele clienților noștri.

Oferim transparență și suntem eficienți în prestarea serviciilor pe care le oferim clienților noștri, astfel doar așa putem fi recomandați mai departe.

1
Înregistrare mărci

Purtăm o discuție despre marca pe care doriți să o înregistrați și alte informații specifice, necesare înregistrării.

2
Cercetare documentară

Înainte de înregistrarea unei mărci, este recomandat să aveți o imagine cât mai clară despre ce mărci sunt înregistrate pentru clasele dorite de dvs. sau ce mărci ar putea să se opună la înregistrarea mărcii dvs

3
ORDA înregistrare software

Societățile producătoare de aplicații software sunt nevoite să le înregistreze la Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor (ORDA) pentru a le proteja.

4
Procedura de contestație la OSIM

La procedura contestației se poate recurge pentru aceleași motive ca în cazul opoziției, atunci când dreptul la opoziție nu a fost exercitat la timp dar și când în urma unui Aviz de Refuz Provizoriu marca a fost respinsă de la înregistrare.

5
ARP (Aviz de Refuz Provizoriu)

Pentru a continua cu procedura de inregistrare, raspunsul la neregularitatile semnalate de examinator prin intermediul Avizului de Refuz Provizoriu trebuie depus in termen de 3 luni. Va putem ajuta cu formularea unui raspuns cat mai convingator pentru OSIM sau pentru EUIPO.

6
Opoziția la înregistrarea unei mărci

În termen de două luni de la data publicării cererii de înregistrare a mărcii, conform art. 17, orice persoană interesată poate formula opoziție la înregistrarea mărcii.

7
Litigii proprietate intelectuală

Echipa NOMENIUS, compusă din specialiștii noștri în proprietate intelectuală (avocați și consilieri în proprietate intelectuală), având o expertiză de peste 12 ani, se concentrează în găsirea celor mai bune soluții pentru problemele litigioase ce izvorăsc între titularii de mărci sau drepturi de autor și terți.

8
Brevete de invenții | Înregistrare invenție la OSIM

Brevetul de invenție conferă titularului său un drept exclusiv de exploatare a invenției pe întreaga sa durată.

Call Now ButtonContact Nomenius