Bun venit pe website-ul Nomenius.ro !

Materialele (text, imagini) prezentate pe acest site sunt furnizate cu scop informativ. Informațiile prezentate nu sunt destinate drept consultanță și nu înlocuiesc consultanța necesară cu unul dintre reprezentanții noștri.

Drepturile de autor asupra materialelor (text, imagini) prezente pe website-ul Nomenius, aparțin în totalitate Nomenius și nu pot fi copiate sau reproduse sub nici-o formă în scop comericial sau necomercial, parțial sau în totalitate, fară acordul scris al Nomenius. Pe website-ul Nomenius.ro sunt prezente imagini preluate de pe: pexels.com, morguefile.com, pixabay.com.

Pentru mai multe informații referitore la drepturile de proprietate asupra imaginilor vă rugăm să ne contactați la marketing@nomenius.ro.

Administratorul website-ului își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord și al textului prezent pe domeniul www.nomenius.ro, fară notificare prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a websiteului, pentru a le putea consulta în orice moment.

Toate testimonialele / referințele de pe acest website sunt prezentate cu acordul și dorința celor care le-au furnizat.

Oriunde în lume, pentru protejarea și înregistrarea mărcilor.

Call Now ButtonContact Nomenius