Suntem autorizați de Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România din anul 2006.

Agenția de proprietate intelectuală Nomenius a fost inființată în anul 2006 ca parte integrantă a Societății de avocați Grecu și Asociații.

În toți acești ani, Nomenius a sprijinit înregistrarea a mai mult de 2000 de mărci.

Desfășurându-și activitatea la nivel național, european și internațional prin avocații și consilierii săi în proprietate industrială, agenția oferă siguranță clienților săi prin consultanță juridică specifică în proprietate intelectuală (procedura de înregistrare la OSIM, EUIPO și WIPO) și de asemenea asistând clienții săi în cazul litigiilor.

Filozofia noastră.

Oferim serviciile ca și când noi am fi beneficiarii.

De peste 15 ani, clienții s-au reîntors la noi și ne-au recomandat.

Părerile clienților noștri

Cine poate să beneficieze de serviciile noastre

Orice persoană juridică sau fizică poate să apeleze la serviciile noastre de proprietate intelectuală.

Lucrăm împreună cu fiecare client la o strategie de protejare a mărcilor in care investeste. Strategie care să ofere clienților puterea și oportunitățile de dezvoltare pe piețele din România, Uniunea Europeană cât și la nivel internațional.

De ce clienții au ales serviciile Nomenius?

  • În primul rând există anumite etape în procesul de înregistrare a unei mărci în care susținerea orală a unui avocat poate fi benefică. Un avocat cunoaște baza legală și poate să aducă un plus oferind motivații pertinente și consultanță necesară cu ajutorul experienței acumulate în timp.
  • În al doilea rând, pot să apară situații dificile chiar și când marca a fost înregistrată cu succes. De exemplu, un concurent poate să încerce să înregistreze o marcă asemanătoare sau să comercializeze un produs sub aceeași marcă – fară să aibă dreptul. În situația în care apar conflicte de genul acesta, același avocat care v-a înregistrat marca poate să ajute la rezolvarea amiabilă a situației, sau poate să vă reprezinte în instanță – fără să transmiteți dosarul la cineva care nu știe nimic despre el.
  • Clienții noștri spun că eficiența, transparența și modul de a comunica sunt elementele care ne caracterizează și diferențiază.

Aveți o întrebare?

Nomenius – parte integrantă a SCA Grecu și Asociații

  • Agenția de proprietate intelectuală Nomenius este membră a Camerei Nationale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România – CNCPIR (profesia de consilier în proprietate industrială poate fi practicată legal numai de o persoană care este membră a CNCPIR)
  • În cadrul agenției colaborează atât consilieri în proprietate intelectuală cât și avocați, putând astfel reprezenta clientul atât în faza administrativă a procedurii de înregistrare a mărcilor (OSIM, EUIPO, WIPO) cât și în faza litigioasă (pentru apărarea drepturilor de proprietate intelectuală).

Agenția de proprietate intelectuală Nomenius este un departament al SCA Grecu și Asociații – societate de avocați specializată în dreptul afacerilor

Call Now ButtonContact Nomenius