Inregistrare marci comunitare – Inregistrare marca la OSIM, EUIPO & WIPO – 0799 938 762

Înregistrarea mărcii: O A K S Y S T E M

Înregistrarea mărcii: O A K S Y S T E M February 1, 2018Leave a comment

Timpul este esential in afaceri, iar rapiditatea si concizia pe care am intalnit-o in relatia cu Nomenius ne-au ajutat sa parcurgem fara obstacole un proces care de obicei presupune rabdare si inlaturarea multor piedici.

Suntem onorati ca marca noastra porneste la drum gratie prestatiei echipei d-nei avocat Elena Grecu. Nu e putin lucru sa fii consiliat de la momentul zero pana la cele mai importante detalii; si asta fara deplasari, fara discutii lungi, fara pierderi sau trageri de timp.
Reprezentantilor firmelor care nu au ragazul pentru a asimila intr-un timp foarte scurt legislatia si procedurile legate de inregistrarea si protectia marcilor proprii, celor care nu au intotdeauna la dispozitie un jurist sau un specialist in domeniu pentru a putea crea o imagine cat mai adevarata a afacerii lor, patronilor care vor garantia ca o succesiune de etape deseori complicate se poate transforma intr-un proces foarte simplu atunci cand vorbim de OSIM, tuturor celor care au grija de imaginea afacerii lor le recomand Nomenius. Simplu, eficient si rezonabil. Va multumim!

  • Client: LORIN si LUIZA VELICOGLU S C O A K S Y S T E M S R L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteți să distribuiți această pagina pe:
× Cu ce vă putem ajuta?