Inregistrare marci comunitare – Inregistrare marca la OSIM, EUIPO & WIPO – 0799 938 762

Înregistrarea mărcii: Rodinia – Savoare de la soare

Înregistrarea mărcii: Rodinia – Savoare de la soare January 23, 2018Leave a comment

Colaborarea Fundatiei Centrul de Mediere si Securitate Comunitara cu echipa profesionista de la Nomenius a reprezentat pentru noi o noutate, fiind pentru prima oara cand parcurgem etapele inregistrarii unei marci pas cu pas.

Asociatia de Legume Fructe de la Prisacani este motivul pentru care am dorit sa avem un brand pentru legumele proaspete culese de pe pamanturile roditoare de pe malul Prutului, scaldate de soare, pentru a face o diferenta pe piata invadata de legume de import. De aceea Rodinia -Savoare de la Soare ni s-a parut un brand potrivit, propus si realizat de echipa inovativa de la Media Factory din Iasi.

Eram putin speriati de ideea colaborarii cu o firma specializata in obtinere de marci, deoarece parea un lucru complicat si nu stiam daca va dura foarte mult, daca va fi greu si daca vom reusi.

Multumim tuturor pentru sprijin si suntem siguri ca la urmatoarea inregistrare a unei marci vom apela tot la voi. Cu multumiri comune, echipa CMSC si fermierii Asociatiei de Legume Fructe de la Prisacani.

  • Client: Laura Albu, Presedinte – FUNDATIA CENTRUL DE MEDIERE SI SECURITATE COMUNITARA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteți să distribuiți această pagina pe:
× Cu ce vă putem ajuta?